Over Nooitgedacht

Minicamping Nooitgedacht

Camping Nooitgedacht is gevestigd op een voormalige melkveehouderij. Vroeger was op deze plek namelijk een melkveebedrijf gevestigd en telde het zo’n 20 melkkoeien. Ook vond er wat akkerbouw plaats. Nu vindt akkerbouw alleen nog hobby matig plaats. Op de voormalige koeienweide staat nu de camping. 

De campingplaatsen zijn erg ruim opgezet. Sommige zijn zelfs privé. Alle campingplaatsen zijn bij ons voorzien van stroom (4 amp). Centraal gelegen op het terrein is een waterpunt aanwezig. Er zijn op de plaatsen zelf geen water- of rioleringsvoorzieningen. Het uitstort van het chemisch toilet is gevestigd in het voormalige varkenshok. Dit is in 2010 omgebouwd tot modern toiletgebouw. 

De camping is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen met kinderen van 2 tot 14 jaar.  Het is een plek om te onthaasten, ontspannen of tot rust te komen. Rondom de camping staat een windsingel, om de bezoekers van de camping te ontlasten van de soms ruwe, Zeeuwse wind. 

Voorzieningen

Het sanitaire gebouw zit inpandig in de schuur en is in 2008 nieuw gebouwd. Het gehele gebouw is voorzien van goede isolatie en vloerverwarming, zodat het zowel in het voor- als in het najaar prima douchen is. Verder zijn er nog een keukenblok inclusief twee afwasplaatsen aanwezig. 

In het sanitaire gebouw bevinden zich de volgende voorzieningen:
  • 1 Familie douche
  • 3 Losse douches
  • 4 Wc’s
  • 2 Urinoirs
  • 1 Wascabine
  • Centrale dubbele wastafel
  • Los babybadje met commode

De speeltuin is in 2019 geheel gerenoveerd en uitgebreid met gecertificeerde speeltoestellen, zoals een klimtoestel, schommels een trampoline en een voetbal goal. In het voormalige kippenhok is een speelplaats gemaakt voor de allerkleinsten, met onder andere een zandbak, duo wip, speelauto’s, leeshoek en mini-keukentje.

De omgeving

Voor natuurliefhebbers is Minicamping Nooitgedacht een waar paradijs. De camping ligt gelegen in een bosrijke omgeving, met in de nabije omgeving 2 buitenplaatsen met elk een bijbehoren bos welke vrij toegankelijk zijn. Achter deze bossen, ligt waterwingebied “Oranjezon” (hier dienen toegangskaartjes voor gekocht te worden). Voor wie liever naar het strand gaat dan naar het bos, kan zijn/haar geluk ook niet op. Het “schoonste” strand van Zeeland is op een kleine 2 kilometer van onze camping te vinden. 

Met zijn vele kilometers aan fietsroutes langs de kust of kris kras door de vele bosgebieden is Walcheren perfect om per fiets te verkennen. De historische stadjes Domburg, Veere en Middelburg liggen in een straal van 5 tot 11 k, van de camping. Ook aan de fietsende kinderen is gedacht. Aan vrijwel iedere fietsroute zijn kindvriendelijke stops gecreëerd.